Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-09@08:24:13 GMT

مدیران پرمشغله چگونه زبان انگلیسی می‌آموزند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۰۷۴۳

مدیران پرمشغله چگونه زبان انگلیسی می‌آموزند؟

سازمان‌های پیشرو و آینده‌نگر همواره چه طرح‌هایی را در اولویت می‌گذارند؟ شرکت‌هایی که می‌خواهند نگاهی توسعه‌گرایانه و گاه تهاجمی داشته باشند چه اقدام‌هایی انجام می‌دهند؟ کدام سازمان‌ها سعی دارند زمینه رشد را برای پیشرفت کارکنان خود هموار کنند؟ مدیران این سازمان‌ها چگونه برای چابکی در آینده برنامه‌ریزی و اقدام می‌کنند؟ شرکت‌های برتر کشور چگونه برای فرصت‌های پیشرو آماده می‌شوند؟

یکی از مهارت‌هایی که همه کارکنان یک سازمان در تمام سطوح به آن نیاز دارند، تسلط بر «زبان انگلیسی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه ارتباطات و ضرورت دسترسی کارکنان به دانش تخصصی بین‌المللی از طریق شبکه اینترنت و همچنین مراودات شرکت‌ها با خارج از کشور به‌منظور صادرات و تامین نیازهای خود، لزوم آشنایی با زبان بین‌المللی انگلیسی را دوچندان کرده است.

چندبار آموزش زبان انگلیسی را آغاز کرده و پس از مدتی آن را رها کرده‌اید؟ مراکز آموزشی بسیاری در کشور با متدهای مختلف به امر زبان‌آموزی می‌پردازند، اما یکی از شاخه‌های بین‌المللی آموزش زبان انگلیسی که کمتر شناخته‌ شده، آموزش «زبان شرکتی» یا «زبان سازمانی» است که در سطح بین‌المللی با عنوان Corporate Language Training Service شناخته می‌شود.

زبانآموزی مختص مدیران ارشد شرکتهای برتر ایران

موسسه افق ارتباط بین‌المللی باران (موسسه باران) با مربیان مجرب همواره درصدد بوده است تا این خلأ آموزشی را برای مدیران‌عامل و ارشد سازمانی، پر کند. از همین رو به‌صورت تخصصی دوره‌های متنوع آموزش زبان انگلیسی را ویژه مدیران ارشد، مدیران میانی و کارکنان سازمان‌ها در سراسر کشور طراحی و برگزار می‌کند.

در طراحی محتوای این دوره‌ها دو عامل مهم مدنظر قرار گرفته می‌شود؛ نخست حوزه تخصصی فعالیت سازمان در مرکز توجه قرار می‌گیرد و سپس نقشه‌راه مناسب هر سازمان در مسیر یادگیری زبان انگلیسی طراحی می‌شود. برای نمونه اگر یک شرکت در حوزه صادرات صنایع معدنی فعالیت می‌کند و لازم است در نمایشگاه‌های بین‌المللی شرکت کرده یا تجهیزات فنی خود را از شرکت‌های خارجی تامین کند، محتوای آموزشی مدیران و کارکنان آن، متناسب با همین حوزه طراحی و زبان انگلیسی به آن‌ها تدریس می‌شود.

 

چالشهای مدیران سازمانی

مدیران ارشد سازمان‌ها و شرکت‌ها، افراد‌ پرمشغله‌ای هستند که به‌دلیل برنامه فشرده کاری، فرصت کافی و زمان برای یادگیری و زبان‌آموزی ندارند. این واقعیت در شرایطی است که ندانستن زبان انگلیسی را نقطه ضعفی در راه رسیدن به اهداف توسعه‌گرایانه خود در بازار پیش‌رو می‌بینند.« موسسه باران» که در زمینه آموزش تخصصی زبان انگلیسی به مدیران ارشد شرکت‌ها فعالیت دارد، برای رفع این چالش راهکارهای موثری را در نظر گرفته است.

زبانآموزی برای200 شرکت برتر ایران

«موسسه باران» بیش از 20 سال است که تجربه آموزش تخصصی زبان انگلیسی به مدیران ارشد شرکت‌ها را در کارنامه خود دارد؛ از همین‌رو برای مدیران سازمان‌های بزرگ کشور، در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، بانک‌ها، بازار سرمایه، معادن و صنایع معدنی و فلزات و بسیاری حوزه‌های تخصصی دیگر که شرکت‌های آن‌ها در زمره 200 شرکت برتر ایران قرار دارند، مانند بانک ملت، هلدینگ خلیج‌فارس، خدمات انفورماتیک، فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان آموزش زبان‌آموزی‌ دارد. در کنار شرکت‌های برتر، سازمان‌های بزرگی مانند سازمان بنادر و دریانوردی، فرابورس، سازمان حفظ نباتات و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز در فهرست خدمات‌گیرندگان موسسه باران قرار میگیرند.

 

زبانآموزی براساس فرهنگ سازمانی

« موسسه باران » طی هم‌فکری با مدیران آموزش و منابع انسانی و مدیران‌عامل و پس از آشنایی با فرهنگ سازمان، اشراف به ماموریت سازمانی، شناخت نیازها، تهیه‌ نقشه‌راه مجموعه، نیازسنجی‌های لازم را انجام می‌دهد. پس از برگزاری جلسه نیازسنجی مدیران، براساس شناخت به‌دست آمده، مناسب‌ترین استاد و بهینه‌ترین الگوی آموزش را انتخاب می‌کنند.

بر‌این اساس، دوره‌های آموزشی« موسسه باران »، برای مدیران ارشد سازمان شامل مدیرعامل، اعضای هیات‌مدیره و معاونان به‌صورت کلاس های تک‌نفره ( VIP ) برگزار می‌شود. پیش از شروع دوره، یک جلسه نیازسنجی با این مدیران برگزار شده و در راستای بهینه‌سازی تجربه‌های گذشته مدیران از زبان‌آموزی، دوره‌ها از سوی مربی تنظیم خواهد شد.

«موسسه باران» برای مدیران میانی سازمان، کلاس‌های گروهی دو تا چهار نفره (CIP) در نظر گرفته است؛ همچنین کارشناسان و سرپرستان سازمان می‌توانند در کلاس‌های گروهی تقریبا ۶ نفره، شرکت داشته باشند. این دوره‌های زبان‌آموزی در سازمان‌ها هم به‌صورت حضوری و هم به‌صورت غیرحضوری و آنلاین در سراسر کشور برگزار می‌شود.

متد آموزشی موسسه باران

سازمان‌ها نیازهای راهبردی و فرهنگ سازمانی متفاوتی دارند؛ از همین‌رو در زمینه زبان‌آموزی مدل‌های مدرسه‌ای و آموزشگاهی چندان ثمربخش نخواهد بود. با توجه به مشغله مدیران، « موسسه باران » این انعطاف را دارد که هم نیاز فردی را پوشش دهد و هم همگام با مدیرعالی سازمان پیش برود و این حرکت را بر اساس مدل یاددهی- یادگیری عملیاتی کند. «موسسه باران» با هدف آسان‌تر و اثربخش‌تر شدن فرآیند یادگیری برای بزرگسالان، متد آموزشی جدیدی به نام«KLS »را طراحی کرده است؛ در این روش تمرکز اصلی آموزش بر شنیدار و تقویت مهارت Listening است. تقویت مهارت شنیداری به‌عنوان اولویت برای دست‌یابی تنظیم شده است. در ادامه این فرآیند یادگیری، تمرکز آموزش بر صحبت کردن یا مهارت Speaking خواهد بود که این دوره نیز در ادامه فرآیند شنیداری مدیریت خواهد شد، اما در حقیقت منشأ‌ این صحبت کردن، تمرکز بر Listening و تقویت مهارت شنیدن است؛ از همین رو رویکرد «موسسه باران»، مبتنی بر آموزش‌های کتاب‌محور نیست و مهارت‌های اصلی مدنظر دوره، بر‌اساس ویدئوهای آموزشی تقویت خواهند شد. برای پاسخ‌گویی به نیاز تخصصی صنایع مختلف در زمینه زبان‌آموزی، مربی با پی بردن به دغدغه‌های مدیران در هر صنعت، ویدئوهای به‌روز همان حوزه را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. در این روش، از یک‌سو مدیر محتوای علمی حوزه خود را در بستر زبان انگلیسی یاد خواهد گرفت و از سوی دیگر، از آخرین اطلاعات حوزه خود آگاهی پیدا خواهد کرد.

                                                                        

خدمات آموزشی موسسه باران

خدمات آموزشی «موسسه باران» براساس نیاز مدیران، شامل دوره‌های زیر می‌شود:

‌دوره حضوری در فضای حرفه‌ای محیط کار ‌دوره آنلاین در بازه زمانی انعطاف پذیر دوره تلفنی در بازه زمانی از بامداد تا شامگاه. ‌دوره مجازی با پشتیبانی هدایتگر حرفه‌ای

 

وجه تمایز موسسه باران

براساس مصاحبه و نظرسنجی « موسسه باران » با مدیران ارشدی که در دوره‌های این موسسه حضور داشته‌اند، آن‌چه سبب تمایز این موسسه با سایر موسسه‌ها شده، پیگیری برای زبان‌آموزی تا آخرین مراحل است؛ در این راستا با توجه به مشغله مدیران، انعطاف‌پذیری در زمان برگزاری کلاس‌های آموزشی مدنظر قرار می‌گیرد.

«موسسه باران» این فرصت را فراهم کرده که متناسب با شرایط مدیران، کلاس‌های خود را برگزار کند و با پیگیری‌های لازم موسسه، مدیران با کمترین تعداد جلسه‌های از دست رفته روبه‌رو خواهند شد. به عبارت دیگر، مدیران این فرصت را دارند که از نخستین ساعات صبح تا آخرین ساعات کاری زمان برگزاری کلاس را انتخاب کنند، حتی زمانی که با جلسه‌های از قبل هماهنگ نشده یا سفر کاری، کلاس آموزشی لغو می‌شود، موسسه به سرعت جلسه‌های جبرانی را هماهنگ خواهد کرد.

همچنین در«موسسه باران» برقراری ارتباط تعامل انسانی بین زبان‌آموز و مدرس، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ از این رو در مسیر آموزش از مدیران درباره روش آموزش و برخورد مدرس نظرخواهی شد. این نظرخواهی‌ها نه تنها یک بار، بلکه به صورت پیوسته و در طول دوره آموزشی ادامه خواهد داشت.

 

کادر آموزشی مجرب

« موسسه باران » به دلیل نوع رابطه‌ای که با سازمان‌های بزرگ و مدیران ارشد شرکت‌های برتر دارد، با درک تمامی ظرافت‌ها و حساسیت‌ها، کادر آموزشی و اداری خود را انتخاب می‌کند.

از همین‌رو در جذب نیروی انسانی خود به‌عنوان مدرس و کادر اداری، بسیار دقیق و نکته‌سنج است. صفاتی همچون تجربه بالا و مهارت کافی که شرط اصلی جذب مدرسان و کارکنان موسسه باران است، صداقت، رازداری و همچنین حسن‌خلق و صبوری از جمله ویژگی‌های افراد در زمان استخدام به‌شمار می‌روند.

 

آموزش در دوران پاندمی کرونا

«موسسه باران» از اسفند سال 1398که کشور با همه‌گیری ویروس کرونا روبه‌رو شد، سیستم آموزشی خود را علاوه بر حضوری به صورت آنلاین نیز برقرار کرد. در این الگوی آنلاین، مدرسان و زبان‌آموزان با استفاده از پلتفرم‌های حرفه‌ای برگزاری کلاس‌های مجازی، ارتباط آموزشی خود را ادامه و حفظ می‌کنند. همزمان با خدمات آنلاین، موسسه باران به ارائه آموزش زبان انگلیسی از طریق تماس تلفنی و آموزش مجازی زبان انگلیسی پیوسته خدمات سراسری آموزش زبان انگلیسی را در سطوح حرفه‌ای برای شرکتهای برتر کشور داشته است. برای کسب اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره می‌توانید با شماره 88201530 -021با موسسه باران در ارتباط باشید.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مدیران ارشد شرکت ها آموزش زبان انگلیسی زبان انگلیسی شرکت های برتر موسسه باران برای مدیران بین المللی زبان آموزی همین رو سازمان ها حرفه ای دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی قلی‌پور از بخشی‌های نامدار موسیقی مقامی شمال خراسان، روز جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه در ۸۲ سالگی در بجنورد درگذشت.

زنده‌یاد قلی‌پور که نزد علاقه‌مندان موسیقی شمال خراسان به «عیسی بخشی» معروف بود، نوازندگی را از پدر و پدربزرگش که آنها نیز «بخشی» بودند آموخت. این هنرمند فقید، در بسیاری از جشنواره‌های داخلی و خارجی شرکت کرده بود و علاوه بر نوازندگی دوتار، صدای پرطنین و دلنشینی نیز داشت و نشان درجه یک هنری را نیز از وزارت فرهنگ و اراشد اسلامی دریافت کرده بود.

در همین ارتباط، سید حسن قدرتی هنرمند نوازنده دوتار در گفت‌وگو با خبرنگار آنا عنوان کرد: فوت زنده‌یاد «عیسی بخشی» اتفاقی تلخ و خلاء بزرگی برای اهالی موسیقی بود. در این دو دهه تعداد زیادی از بخشی‌های شمال خراسان را ازدست دادیم که شاید شاخص‌ترین آنها زنده‌یادان حاج قربان سلیمانی، رمضان بردری، علی غلامرضایی آلماجوقی و سهراب محمدی بودند. حالا با رفتن عیسی بخشی جای خالی این بزرگان هم بیش از پیش احساس می‌شود.

تفاوت «بخشی» و نوازنده

وی اظهار کرد: در فرهنگ خراسان جایگاه «بخشی» با نوازنده دوتار متفاوت است. نوازنده دوتار آن کسی است که صرفاً دوتار می‌نوازد، اما «بخشی» جایگاهی فراتر از یک نوازنده یا آهنگساز دارد و یک استاد یا مرشد محسوب می‌شود. در قدیم مردم معتقد بودند که خداوند به بخشی‌ها عنایت ویژه‌ای داشته و مقامی خاص اهدا کرده؛ یعنی نوعی معنویت در شخصیت آنها وجود داشت و مورد احترام مردم منطقه خود بودند.

این فرهنگی بازنشسته که از سال ۱۳۶۸ دوتارنوازی را به شکل حرفه‌ای آغاز کرده افزود: در قدیم، آموختن دوتار کار هرکسی نبود و یادگیری آن یک رابطه استاد ـ شاگردی سال‌ها طول می‌کشید. این شکل از موسیقی برپایه نت‌خوانی و نت‌نویسی نبود، بلکه با دیدن و شنیدن رقم می‌خورد. یعنی فردی که استعداد داشت باید به دست بخشی‌ها نگاه می‌کرد و خوب گوش می‌کرد تا بتواند ردراین مسیر قدم بردارد. طبیعی است که سختی‌های فراوانی را هم تحمل می‌کرد. عنوان «بخشی» اغلب اوقات مثل یک میراث به فرزندان منتقل می‌شد.

قدرتی عنوان کرد: بخشی‌ها علاوه بر تبحر در نوازندگی دوتار، خودشان شعر می‌سرودند و می‌خواندند؛ در ساختن و تعمیر دوتار مهارت داشتند؛ از نظر اخلاقی هم مورد قبول اهالی منطقه بودند و به صفات نیکو شناخته می‌شدند. برای همین در کنار حماسه‌سرایی و در کنار نقل داستان‌ها، پند و اندرز هم به مخاطبان خودشان عرضه می‌کردند. حافظه قوی و لحن گرم وگیرایی داشتند و به قول امروزی‌ها در فن بیان هم توانا بودند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

این نوازنده دوتار گفت: معمولاً به آن دسته از بخشی‌هایی که این هنر‌ها و مهارت‌ها را در حد اعلای خود داشتند «بخشی خودبند» می‌گفتند. مجموعه این مهارت‌ها بود که یک «بخشی» را از دوتار نواز جدا می‌‍‌کرد. بیشتر بخشی‌ها داستان‌ها و نقل‌ها و اشعار مختص به خودشان را داشتند که اغلب در جزوه‌های قدیمی و دستنویس نگهداری می‌کردند و برایشان بسیار ارزشمند بود. اگر یک «بخشی» نَقل، اشعار و حکایت‌های منحصر به فردی داشت برایش مزیت و افتخار بود.

وی افزود: در خراسان سه دسته نوازنده وجود داشت. یک گروه همین بخشی‌ها بودند که در کنار دوتارنوازی و روایت‌گری و داستان‌سرایی هم می‌کردند. گروه دیگرعاشیق‌ها بودند که صرفاً در مجالس شادی وعروسی نوازندگی می‌کردند. دسته سوم هم نوازندگان دوره‌گرد یا لوطی‌ها بودند که در یک زندگی کولی‌وار، منطقه به منطقه سفر می‌کردند و در کنار نوازندگی، وقایع هرمنطقه را هم به گوش اهالی منطقه دیگر می‌رساندند.

قدرتی عنوان کرد: البته این دسته سوم یعنی لوطی‌ها، دیگر منقرض شده‌اند. از بخشی‌های شمال خراسان چه ترک زبان و چه کرمانج و چه ترکمن هم کمتر از انگشتان یک دست باقی مانده‌اند.

مردی از تبار بخشی‌های خراسان قدیم 

وی افزود: مرحوم عیسی بخشی در نواختن دو تار تبحر فراوانی داشت و در روایتگری و داستان‌سرایی به سه زبان ترکی، کرمانجی و فارسی هم بسیار مسلط بود. با صدای گرمی هم که داشت این روایت‌ها را شیرین و جذاب ارائه می‌کرد. در جشنواره‌های متعددی شرکت کرده بود و توانست در کنار سایر بخشی‌ها، موسیقی شمال خراسان را پرآوازه کند. در این مسیر زحمات زیادی کشید تا بتواند فرهنگی را که از پدرانش گرفته بود به دیگران منتقل کند.

این دوتارنواز اهل شهرستان قوچان عنوان کرد: همه آثار مرحوم قلی‌پور شنیدنی بودند، اما خودِ من از شنیدن مقام‌های «نوایی» و «شاختایی» با زخمه دوتار و نوای او لذت بیشتری می‌بردم. باید بگویم جای خالی این استاد فقید به راحتی پرنخواهد شد.

قدرتی گفت: مردم قدر هنر و هنرمند را می‌دانند و به آنها احترام می‌گذارند. مراسم تشییع پیکر مرحوم عیسی بخشی در بجنورد زیر بارش شدید باران برگزار شد و نماز هم زیر باران خوانده شد. با این حال خیل عظیم همشهریان و طرفداران ایشان از چند ساعت پیش در این مراسم حاضر بودند.

وی افزود: امیدوارم مدیران فرهنگی ما از این قدرشناسی درس بگیرند و اقدامات بیشتر و موثرتری برای پیشکسوتان موسیقی مقامی انجام دهند.

قدرتی عنوان کرد: الان استاد محمد یگانه که از همان تعداد انگشت شمار بخشی‌های باقیمانده در خراسان است و به گردن من هم حق استادی دارد، با هفتاد و سه سال سن هنوز بیمه نیست و منبع درآمد ثابتی هم ندارد. این بخشی موسیقی شمال خراسان فرزند خلف استاد محمدحسین یگانه است که ایشان هم از بزرگان موسیقی خراسان بود و در سال ۷۱ درگذشت. با این حال و با همه این مشکلات، هنوز هم به فکر ساختن ساز و آموزش هنر به هنرجویان موسیقی مقامی است که جای تقدیر فراوان دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل مسافربری
  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • آیلتس چیست؟